Program ‘Masjid Terbuka’ sempena Sambutan Tahun Baru Cina di Masjid Al-Faizin Taman Desa Jaya,Kepong

Sekitar program ‘Masjid Terbuka’ sempena Sambutan Tahun Baru Cina di Masjid Al-Faizin Taman Desa Jaya,Kepong. iCYCLE telah menyediakan hadiah saguhati kepada penduduk yang membawa barang-barang kitar semula.Tahniah dan syabas diucapkan atas penglibatan anda dalam program ini !!

5 unit tong kitar semula iCYCLE juga telah disediakan di kawasan Kepong bagi kegunaan orang ramai menjalankan aktiviti kitar semula , kumpul mata ganjaran untuk tebusan di www.icycle-global.com. Anda juga boleh rujuk laman web untuk mengetahui lokasi tong iCYCLE berdekatan.

 

More To Explore

Campaign

Garbage sorting fun games

In order to advocate a civilized and healthy lifestyle, create a harmonious living environment, encourage the majority of residents to actively practice garbage classification, and care for the physical and mental health of residents, on the occasion of the Asian Games, on May 19, Cao’e Street Big Triangle Community and Aifeng Huan Environmental ProtectionTechnology Co., Ltd. jointly held a unique combination of garbage classification publicity and fun sports activities.For detailed activity info,you may refer to the following links:https://mp.weixin.qq.com/s/WVj2mvyqkaZVjW_UFPBOAghttps://mp.weixin.qq.com/s/__mQwhNar-BSCyO6qEX5uA